Biografie

Acoustic Cuts bestaat uit twee studenten van de Rockacademie, die eind 2012 besloten hun muzikale krachten te bundelen en een akoestich cover-duo te vormen. Het warme stemgeluid van Sophie omlijst door het verfijnde gitaarspel van Rosalie pakt je aandacht en laat niet meer los.

Top-40 en dance-hits in een akoestisch jasje, dat is wat ze brengen in grote lijnen. Daarnaast is er altijd ruimte voor andere liedjes die ook gewoon heel erg mooi zijn.

Gespeeld in vele kroegen, op de radio (BNR Nieuwsradio, Den Haag fm, Radio Totaal) en op veel events (Vogue Fashion Night Out, Beautygloss Party, Paardcafé voor Serious Request, Tilburg Studenten Festival, Surfana festival) hebben zij veel ervaring opgedaan. Ook hebben zij leuke voorprogrammas kunnen verzorgen voor o.a. Nielson (de Pul, Uden) en Tim Akkerman ( Paardcafe).

Acoustic cuts is te boeken voor diverse gelegenheden, zowel op de voorgrond als op de achtergrond: voor op de luie zondagen, tijdens ontroerende ceremonies of gewoon gezellig in de kroeg.

[…] Vocalen zijn van Sophie Driebeek. Een Tilburgse studente die onder de naam Acoustic Cuts met gitariste Rosalie al veel goede covers op het net heeft geslingerd (check hun versie van Show Me Love meets Milkshake).” -- Giel Beelen, ( Giels High Five, Lindanieuws.nl)
Giel Beelen (Giels High Five, Linda)
Radio DJ