Reviews

Rated 5 out of 5
mei 20, 2024

Wat was de muziek van Acoustic Cuts een fantastische toevoeging aan onze ceremonie. Het was goed voorbereid, de muziek was heel mooi en ze waren heel flexibel in de muziek keuze. Ik zou het zeker aanraden om contact op te nemen met hen. De mooi live muziek zorgde ook direct voor een mooie emotie in de ceremonie. De afstemming met de ceremoniespreker verliep ook soepel.

Suzan & Benno
Rated 5 out of 5
september 16, 2022

Jeetje, wat heeft Acoustic Cuts onze bruiloft ceremonie mooi begeleid met prachtige muziek, dit gaf zoveel meerwaarde aan de ceremonie, prachtig gewoon.
Maar ook na de ceremonie hebben ze nog heerlijke nummers gespeeld op het balkon terwijl de gasten een lekker borreltje aan het drinken waren. We hebben er van genoten. Niet alleen wij, we hebben echt heel veel leuke reacties gehad van onze gasten op jullie optreden.
Als je een bruiloft aan het voorbereiden bent, ga zeker een gesprek aan met Acoustic Cuts.
Sophie en Rosalie, nogmaals heel erg bedankt.

Bart Sarneel
Rated 5 out of 5
september 5, 2022

Acoustic cuts leerden we een half uur voor onze huwelijksceremonie kennen. Zij vielen in voor de door band die eigenlijk zou komen maar die door acute persoonlijke omstandigheden verhinderd was. Die ochtend pas gebeld en direct in de auto gesprongen! Binnen een paar minuten nadat we ze zagen hadden we 3 nummers uit hun playlist gekozen en zijn zij gaan opbouwen. Wat waren wij blij verrast hun mooie stemmen te horen tijdens de ceremonie en later ook bij onze borrel. Jullie voelden heel goed aan welke nummers bij ons gezelschap pasten. Ook onze gasten vonden de zang en muziek prachtig en heel sfeervol! Lieve meiden, dank jullie wel voor jullie flexibiliteit en jullie aanpassingsvermogen! We waren heel blij dat jullie konden komen om ons huwelijk muzikaal te omlijsten. En jullie stemmen, wow!

Conny Waardenburg
Rated 5 out of 5
augustus 29, 2022

Dank jullie wel voor de prachtige muzikale omlijsting van onze dag!

A. Berns
Rated 5 out of 5
augustus 29, 2022

Op 18-08-18 waren jullie op onze ceremonie aanwezig en hebben jullie prachtig mooi gespeeld en gezongen. Zonder jullie was het niet compleet geweest! Bedankt voor jullie waanzinnig goede performance! Ook super fijn dat jullie onze wensen qua nummers helemaal perfect hebben ingevuld! Jullie kwamen ons zelfs vooraf thuis bezoeken! Toen wisten wij helemaal zeker dat het perfect zou gaan worden met jullie. Nogmaals bedankt lieve meiden! Groetjes Inge en Jens Niesen

J. Niesen