Acoustic Cuts op jullie bruiloft

Wij zijn Rosalie en Sophie. Al 7 jaar werken wij samen als akoestisch duo en hebben wij al op vele bruiloften gespeeld.  Professionaliteit, sfeer en eigenheid zijn onze kernwoorden. Wij spelen in op de wens van de klant en het publiek en passen ons gemakkelijk aan aan de sfeer van het evenement.

Met liefde dragen wij bij aan de mooiste dag van jullie leven en doet dit op een persoonlijke  manier. Zo brengen wij jullie meest dierbare liedjes live tijdens de ceremonie, kleuren de borrel met champagne en taart smaakvol voor jullie in of brengen de gasten in de stemming voor het avondfeest.

Jullie wensen staan centraal; het is tenslotte jullie dag!

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en maak een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.
“Via aan tip werden jullie ons aanbevolen, direct bij het beluisteren van jullie materiaal waren wij enthousiast. Op je bruiloft wil je niks aan het toeval overlaten en er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Contact was snel gelegd en ook de afspraak was snel geregeld. Altijd spannend zo’n eerste ontmoeting 🙂 kippenvel kregen wij van hun voordracht. Deze dames zijn echte professionals, voelen elkaar exact aan en hebben een goed luisterend oor. Ze wisten direct welke richting op te gaan met ons. De nummers voor de ceremonie zijn perfect uitgevoerd, wat een timing en hoe zuiver. Wij en onze gasten waren diep onder indruk van de ceremonie door de muziek. Onze complimenten en onze aanbeveling, jullie hebben onze dag onvergetelijk gemaakt!”
Dennis & Chantal
Bruidspaar